З 19-26 вересня 2018 року проходили підвищення кваліфікації  працівники Вінницького обласного краєзнавчого музею та державних музеїв області

На базі ВОНМЦ галузі культури, мистецтв та туризму  з 19-26 вересня 2018 року проходили підвищення кваліфікації  працівники Вінницького обласного краєзнавчого музею та державних музеїв області. Під час навчання слухачі ознайомились з діяльністю  та обмінялись досвідом роботи з працівниками інших музеїв області: Вороновицького музею історії авіації та космонавтики, Тульчинського краєзнавчого музею, Меморіального музею М.Леонтовича, Тиманівського музею О.В.Суворова, Меморіального музею академіка Д.Заболотного та Тиврівського меморіалу мучеників за віру в Україні ХХ ст.. Також музейні працівники відвідали приватні музеї міста: музей транспорту, музей науки, музей –кав’ярню «Монокль».

Заступник  генерального директора національного музею Ханенків Ганна Рудик  поділилась напрацюваннями музею по роботі  з людьми із особливими потребами та розробленими програмами. Вікторія Ловак – керівник проектів, бізнес-тренер, провела тренінг за темою «Позитивний імідж як запорука успіху музею», який надасть новий поштовк для покращення діяльності , іміджу музеїв в сучасних умовах.