Завершила навчання з підвищення кваліфікації група бібліотекарів,що обслуговують молодь.

З 3 по 10 жовтня проходила навчання з підвищення кваліфікації група бібліотекарів, що обслуговують молодь у кількості 18 осіб. 

Перша половина навчання проходила в онлайн режимі, слухачі відзначили тренінг Олександра Неприцького кандидата історичних наук, доцента Вінницького державного педагогічного університету ім. М. Коцюбинського «Персональне лідерство і компетенції в умовах інформаційного суспільства», також відзначено лекцію композитора, методиста будинку дитячої творчості Шевченківського району міста Київ Ольги Янушкевич  «Бібліотека як об’єкт модернізації сучасного культурного простору. Специфіка проведення мистецьких заходів для молоді».

Особливе захоплення слухачі отримали в перший день офлайн навчання, працюючи на базі наукової бібліотеки Вінницького національного медичного університету ім. М.І. Пирогова, затишні зали та локації для індивідуальної чи групової роботи у бібліотеці сподобались найбільше. Зацікавив виступ завідувачки методичним відділом наукової бібліотеки Вінницького національного медичного університету ім. М.І. Пирогова Ярослави Бондарчук «Безпека в інтернеті: що потрібно знати», також поділилась роботою з молоддю завідувачка відділу культурно-просвітницької роботи наукової бібліотеки Вінницького національного медичного університету ім. М.І. Пирогова Інна Гулик у виступі «Робота з молоддю у студії «Вежа»».  Слухачі відзначили лекції працівників Вінницької обласної універсальної наукової бібліотеки, особливо завідувачку сектору «Регіональний тренінговий центр» ВОУНБ Марину Семик з лекцією «Графічний дизайн. Сервіс «Canva»» та завідувачку сектору правової інформації ВОУНБ Ларису Білу з лекцією «Бібліотечна реклама. Як це працює?».

Корисною була лекція професора, завідувача кафедри «Медицини катастроф та військової медицини» Вінницького національного медичного університету ім. М.І. Пирогова Миколи Матвійчука «Перша домедична допомога та паліативна допомога при надзвичайній ситуації» де слухачі отримали знання по наданню першої медичної допомоги.

Виступ Ярослави Бондарчук
Лекція Марини Семик
Лекція Лариси Білої
Лекція Ольги Янушкевич