З 1 по 8 листопада відбулося підвищення кваліфікації викладачів класу фортепіано та концертмейстерів-піаністів мистецьких шкіл.

Підвищення кваліфікації викладачів класу фортепіано та концертмейстерів-піаністів мистецьких шкіл, яке відбулось з 1 по 8 листопада, було багате на яскраві емоції та враження.

Майстерне володіння мовою виконуваних творів та здатність, за його допомогою, впливати на емоційний стан слухача, привертати увагу до ледь вловимих змін настрою, логіки розгортання музичної думки , – притаманне виступам кандидата мистецтвознавства, викладача Київської середньої спеціалізованої музичної школи  ім. М.В. Лисенка, Ігоря Сергійовича Рябова. За його участі відбулися майстер класи з учнями мистецьких шкіл Вінниці та області, лекції та концерт , який занурив присутніх у бурхливий вир фортепіанних сонат Бетховена.

Питання важливості  та особливостей роботи концертмейстера з різними категоріями виконавців, обговорювали з викладачами ДМШ №4, ім. Д.Д.Шостаковича м.Києва,  Наталії Василівни Чаморової та Євгенії Костянтинівни Фролової, під час їх доповіді: «Концертмейстер з Великої літери».

Багато позитивних відгуків слухачі висловили також щодо майстер-класу та відкритого уроку викладача ДМШ№1 м. Вінниці Ганської Ольги Олександрівни.