Підвищення кваліфікації викладачів класу фортепіано та концертмейстерів-піаністів

Підвищення кваліфікації викладачів класу фортепіано та концертмейстерів – піаністів,  яке тривало з 1 по 7 червня, було наповнене відкриттями та яскравими враженнями. 

Ознайомились та опрацювали на практиці такі нові ролі та характеристики сучасного педагога, як «тьютор», «фасилітатор» та «коуч» з кандидатом педагогічних наук Ларисою Києнко-Романюк.

  З допомогою викладача Вінницького фахового коледжу мистецтв імені Миколи Леонтовича Алли Москаленко  більш докладно ознайомились з коучингом  та попрактикувались застосовувати його в своїй практичній діяльності.

  Додаткових компетенцій з ансамблевого співу  викладачі набули з кандидатом мистецтвознавства, Нінеллю Сізовою.  Учні викладача-методиста Вінницької дитячої музичної школи №1 Ольги Ганської  відкрили слухачам світ музики польських композиторів Яніни Гаршщі та Марека Черневича, твори яких майстерно виконали на концерті. Кульмінацією цього насиченого тижня стали майстер класи і концерт з творів Едварда Гріга у виконанні доцента Київської національної музичної академії імені Петра Чайковського, кандидата мистецтвознавства, Ігоря  Рябова, в яких він ділився  секретами викладацької і виконавської майстерності. 

   Викладачі набули нових знань, умінь і навичок, збагатились цікавими ідеями для роботи і творчості.