З 18 по 25 жовтня проходили підвищення новопризначені керівники закладів культури клубного типу. У навчанні брали участь  працівники клубних установ  різних регіонів України.

Програма включала в себе семінари-практикуми, тренінги , обмін досвідом роботи, спрямовані на покращення навичок та умінь клубних працівників в організації різноманітних клубних івентів. Також  були проведені практичні заняття з вокалу, режисури масових заходів , народної іграшки, декоративних композицій  і флористичного дизайну.

     Одним з найбільших незабутніх моментів цього навчання стала творча зустріч із заслуженою артисткою України Лідією Остапчук, яка навчала вмінню володіти голосом та співати народні пісні. Фахівець циклової комісії режисури Тульчинського фахового коледжу культури Микола Джига  поділився своїм багатим досвідом та порадами  щодо  сучасних підходів до режисури та постановки заходів. Під час навчання працівники отримали нагоду відвідати вистави Вінницького обласного академічного українського музично-драматичного театру ім. М. Садовського  і камерного театру  Сергія Вахтерова

    Підвищення кваліфікації залишається важливою частиною підготовки фахівців для наших  закладів культури клубного типу . Слухачі отримали  знання та навички, які стануть основою для ефективної роботи у своїх  установах , розуміння важливості ролі клубних закладів для життєдіяльності громади.