З 9 по 16 проходило підвищення кваліфікації керівників закладів культури клубного типу з питань використання інформаційних і комп’ютерних технологій для підготовки та проведення культурно-мистецьких заходів та популяризації розвитку народного мистецтва.

Навчальна програма передбачала набуття слухачами навичок використання цифрових платформ, соціальних мереж та інших інтернет-інструментів для реклами закладу культури та просування інформації про події та заходи. Розвиток комп’ютерної техніки не тільки якісно змінює життя суспільства, але й впливає на культуру. Сучасні соціальні мережі  надають можливість взаємодії та залучення аудиторії до участі в обговореннях, конкурсах, опитуваннях та розміщенні власних вражень про заходи. Це сприяє створенню віртуальної спільноти, яка підтримує інтерес до культурного життя громади та сприяє популяризації заходів клубу серед широкого загалу. Слухачі мали таку можливість практично попрацювати з  сучасними інформаційними технологіями , ознайомились з штучним інтелектом .

 Процес підвищення кваліфікації  фахівців став джерелом нових знань та навичок , відкрив нові можливості для розвитку та вдосконалення діяльності в сфері культури.

      Працівники клубних установ повертаються до роботи з бажанням використати здобуті знання для створення цікавих презентацій , сучасних сценаріїв, патріотичних і розважальних заходів.