Завершення навчання групи бібліотекарів

16 вересня 2022 року завершилось навчання групи бібліотекарів в кількості 16 осіб, які обслуговують дітей за тематикою «Сучасна бібліотека для дітей – центр інформації духовного розвитку та організації дозвілля».

Довгий час слухачі центру підвищували кваліфікацію в режимі он-лайн, ця група поєднала он-лайн та офлайн навчання. Слухачі центру скучили за живим спілкуванням, за затишною атмосферою бібліотек, які радо надали нам свої території для зустрічей з колегами для обміну досвідом. Так в один з днів навчання  базою нашої зустрічі була Центральна бібліотека для дітей та юнацтва.

Вінницька обласна універсальна наукова бібліотека з метою допомоги користувачам бібліотек розпізнавати дезінформацію та маніпуляції в інформаційному середовищі, захистити персональні дані та протидіяти інформаційним загрозам і долучитися до інформаційної оборони  нашої держави провела  п’ять тренінгів на тему «Інформаційна та кібербезпека для користувачів бібліотек».

Сьогодення зобов’язує дотримуватись правил воєнного часу, та нашим слухачам не стала на заваді  повітряна тривога, обмін досвідом продовжили в укритті.